© 2023 by Art School. Proudly created with Wix.com

  • c-facebook

     Üdvözöljük a Dunakanyar Magániskolában!

 

Szívesen tiltakoznánk mindennemű jelző ellen, mely az „iskolát” előzi meg, ugyanis a fogalom nem igényli a gyermekközpontú vagy egyéb más megkülönböztetést. Önmagában jelenti mindazt, melyet emberségnek, szeretetnek és elfogadásnak ismerünk. Iskolánk aktív részese a közoktatásnak, nem kíván elkülönülni, de különbözni igen.

Családias, kis létszámmal működő osztályaink barátságos hangulatban dolgoznak közös nevelési céljaink érdekében:

Sikerélményt nyújtani a tanulási folyamatban mindenkinek.
Fejleszteni a lemaradókat.
Lehetőséget biztosítani a tehetségeseknek.
Boldog és sikeres embereket nevelni, oktatni.

Boldog és sikeres gyerekeket szeretnénk nevelni és oktatni, ezért lehetőséget biztosítunk minden tanulónknak a sikerélményhez és az önértékelés fejlesztéséhez. Az életben való boldoguláshoz és a sikeres pályaválasztáshoz sok dologra van szükség, melyet az iskola adhat. Nem pótolhatja azonban egyetlen intézmény sem a család mindennapos együttműködését. Közös program a gyermeknevelés iskola és család között. A hatékony oktatás és a műveltség sikeres megszerzése a család elfogadó és biztonságos háttere nélkül nehezen képzelhető el. Iskolánk még az érettségi előtt is kiemelkedő jelentőségűnek tartja a szülő-pedagógus kooperációt.

  

Iskola előkészítő program
Évfolyamaink

Az iskolánkban a következő évfolyamok működnek.  • Alsó tagozat  1. - 4.

  • Felső tagozat 5. - 8.

 

Tudósklub

 

Azoknak a gyermekeknek teremt fórumot, akik érdeklődnek

a legújabb tudományos eredményeknek, illetve eseményeknek nyomon követésével, a tudományos és világnézeti pluralitás elve alapján.

Sulisiker Program Óvodásoknak

Hétfőnként 16:30-tól

 

Szeptembertől iskolai előkészítő programot indítottunk 

óvodás gyerekek számára. 

A foglalkozások Bevezető gyakorlatokkal kezdődnek, melyek játékos formában készítik elő a feladatokra való ráhangolódást, és fejlesztik a koncentrációt. Mozgásos gyakorlatokkal folytatódnak, ezek változatos módon gyakoroltatják a nagy- és finommozgásokat, hozzájárulnak az összetettebb fejlődési területek megalapozásához, az érzékeléshez kapcsolódó részképességek fejlesztéséhez. A foglalkozásokat záró Fejlesztő gyakorlatok elsősorban az írás, az olvasás és a számolás elsajátításához szükséges részképességek fejlesztését szolgálják, de fejlesztik a síkban és térben való tájékozódást, az észlelést (a vizuális- és auditív differenciálást és tagolást), az emlékezetet, illetve a beszédhez és a gondolkodáshoz kapcsolódó sokféle részterületet is. Egyes összetettebb gyakorlatok egyszerre veszik igénybe a figyelmet, számolási készséget és logikus gondolkodást.

Magántevékenység céljából különböző méretű termek bérelhetőek 16:00 után Szentendrén a Dunakanyar Magániskolában. 

(Pl. hangszer- , sport- , nyelvoktatás, kresz tanfolyam, stb.)

 

Érdeklődni lehet:  +36 (30) 499 - 9381